0 kr

Köpinformation

På denna sida hittar du generell köpinformation samt information om betalsätt, fraktkostnad, leveranstid och returrätt.

 

Köpinformation:

Priset som anges på HappyFlags.se webbutik är styckpriser inklusive moms om inget annat anges.

Du får en automatisk orderbekräftelse via email strax efter att du lagt din beställning. Om något inte stämmer, kontakta oss direkt för ändring eller annullering, så vi kan åtgärda det innan beställningen hunnit packats och skickats. (Det är tyvärr inte möjligt för oss att ändra mottagaradress eller lägga till/ta bort varor när paketet väl har packats/skickats)

Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse ber vi dig kontakta oss snarast för att bekräfta att din beställning mottagits.

 

Betala:

Vi erbjuder 3 olika betalsätt: kontokort, PayPal konto eller Swish.

Kontokort - För att betala med kort klickar du på den grå "Betala" knappen som visas i kundkorgen. Du kommer då till en sida som visar en summering av din order (varor, frakt, moms) på höger sida. På vänstra sidan fyller du i leveransadress. Klicka sedan på den blå knappen "Fortsätt till Leveranssätt". Här visas frakten på din beställning. Fortsätt genom att klicka på den blå knappen "Fortsätt till betalsätt".  Klicka på den blå knappen "Slutför betalning".

PayPal - enkelt och smidigt om du redan har ett PayPal konto. För att betala via ditt PayPal konto, klicka på den gula PayPal knappen i kundkorgen och följ PayPals instruktioner.

Swish - Betala till 070-274 40 90. Uppge ordernumret i meddelandefältet.

 

Fraktkostnad (inom Sverige):

Frakten beräknas utifrån paketets storlek och vikt. Ungefärliga priser: trädgårdsflagga och fasadflagga från 55 Kr, fäste 95 Kr, ställning 200 Kr, stång (skickas via Bussgods) 450 Kr. Stänger och odelbara ställningar skickas via Bussgods. Fraktkostnaden visas innan du godkänner köpet.

 

Leveranstid:

Vi paketerar och skickar din order så snart vi kan, vanligtvis inom 1-3 vardagar. Varorna skickas via Postnord. Stänger och ställningar skickas via Bussgods.

 

Returnera vara - Öppet köp / Ångerrätt / Bytesrätt:

Du kan returnera din oanvända vara inom 20 dagar från köptillfället. Du kan välja att byta din vara eller få pengarna tillbaka. Rabatterade demovaror kan inte returneras. Fraktkostnad av köpt vara är inte återbetalbar.

Innan du skickar tillbaka en vara, kontakta oss via email: sandra@happyflags.se, eller ring oss på 070-274 40 90. Ange vad du önskar byta mot eller om du vill att pengarna ska återbetalas. Vi vill också gärna veta anledningen till din retur.

Den som returnerar en vara står för returfrakt och transportrisk (dvs. att varorna kommer tillbaka till oss i nyskick). Du kommer få en bekräftelse från oss så snart vi har mottagit din retur. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade.

Returneringsadress:
Gärdesvägen 5, 891 42 Örnsköldsvik